Bodybuilding

Bodybuilder_workouts

Prin natura sa, bodybuildingul imbunatateste functionarea intregului organism si contribuie serios la un regim de viata sanatos si armonios. Printr-o alimentatie potrivita asociata cu practicarea antrenamentelor cu greutati, organismul nu doar ca se dezvolta echilibrat, se pastraza in aceeasi forma si foarte multi ani.

Aceasta este singura sala de antrenamente din Bucuresti cu discuri de 50 kg, cu gantere de pana la 90 kg si bari olimpice care suporta pana la 600 kg. Ba chiar mai mult decat atat, ne bucuram si de un spatiu generos intre aparate.

Cu noi aparatul tau nu este ocupat, iar daca doresti sa faci un anumit exercitiu, discurile nu sunt o problema pentru a-ti indeplini obiectivul. Daca doresti sa devii sau chiar esti powerlifter sau culturist, iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta asa cum doresti.

Daca indragesti greutatile, ganterele, halterele si iti place sa ridici din ce in ce mai multe greutati, antreneaza-te alaturi de noi. Satisfactia avansarii in greutati este intalnita in culturism, haltere si mai ales in powerlifting. Aceste sporturi solicita corpul intr-un mod special, specific, stiut numai de voi, cei care sunteti in cautarea performantei. Satisfactia unei noi reusite este incredibila.

Un nou kilogram adaugat la haltere sau gantere, adaugarea unei repetari in plus fata de cele indeplinite deja, faptul ca avansezi centimetru cu centimetru prin sudoare si efort, aceste straduinte se aseaza pe brate, piept, trapez, spate, umeri si coapse. Armonios.

Vino alaturi de noi si fii convins ca la Ultimateworkot te vom sustine si te vom indruma pe acest drum al sanatatii si al frumusetii.